

Habitat GIT Fall 2022 Meeting November 15th | 12:30-4:40 ET

Virtual Meeting: Microsoft Teams Link

Meeting ID: 230 944 325 643 Meeting password: hp6XeC Join by phone: +1 202-991-0477 Access code: 727 561 317#

AGENDA: Click here for Meeting Materials

AGENDA: Click here for Meeting Materials	
12:33	Welcome, Introductions, Updates – HGIT Co-chairs Gina Hunt (MDNR) & Bill Jenkins
	(EPA) – 17 min
	2022 GIT Funding updates
12:50	HGIT Management Strategy – HGIT Coordinator Chris Guy (USFWS) – 20 min
1:10	Workgroup Updates – Workgroup Chairs or Co-Chairs – 1.5 hr
	*Workgroups will have 15 minutes each to present their updates and highlights.
	a. FISH PASSAGE
	b. BLACK DUCK
	c. BROOK TROUT
	d. SAV
	e. STREAM HEALTH
	f. WETLANDS
2:40	Break – 10 min
2:50	Report-Out on the 2022 Wetland Workshop – Chris Guy – 20 min
	The 2022 Restoring Wetlands of the Chesapeake Bay Watershed Workshop took place on
	August 2 nd and 3 rd , 2022. The meeting minutes and other materials for this event can be
	viewed at this link. Here, we will be reporting out on this event, as well as providing updates
	on the status of the Action Plan.
3:10	Blue Carbon Update – Bill Jenkins – 20 min
3:30	Cultivating and Strengthening Relationships in the Bay Program – Gabrielle Roffe
	(Chesapeake Conservancy) – <mark>20 min</mark>
3:50	TOGI Williamsport Urban Habitat Planning Project – Mel Zimmerman (Lycoming
	College) – 20 min
4:10	New Outcome and Attainment Tracking System - Olivia Devereux (Devereux
	Consulting) – 20 min
4:30	Summary and wrap up – Gina Hunt & Bill Jenkins – 10min
4:40	Meeting adjourned.
	